kirbi-obhovorennia-dalekobiinykh-udariv-po-rf-vidbuvatymetsia-pryvatno

Кірбі: обговорення далекобійних ударів по рф відбуватиметься приватно

 • 48269 переглядiв

Радник Білого дому Джон Кірбі заявив, що обговорення заклику Зеленського щодо далекобійних ударів по рф продовжиться приватно. Він засудив атаки терористів на українську інфраструктуру та підкреслив важливість підтримки ППО України.

Кірбі заявив, що обговорення заклику Зеленського до зняття обмежень на далекобійні удари по рф відбуватимуться в приватному режимі. Про це повідомляє "Голос Америки", передає УНН.

Деталі

26 серпня під час брифінгу радник Білого дому з питань національної безпеки Джон Кірбі засудив удари рф по українській інфраструктурі, назвавши їх "класичним кроком путіна". Він підкреслив важливість підтримки української протиповітряної оборони, яка під час останньої атаки ефективно збила більшість ворожих цілей.

Додатково радник Білого дому з питань національної безпеки наголосив, що США також надають обладнання для ремонту пошкодженої інфраструктури, щоб зміцнити стійкість енергомережі.

Теж Кірбі прокоментував і заклик президента України Володимира Зеленського щодо зняття обмежень на далекобійні удари по терористичному сусідові, заявивши, що в цій політиці обговорення з українською стороною продовжуються в приватному режимі.

Зрозуміло, чому він так чинить: його країна зазнала нападу. Але, як я вже говорив багато разів, ми продовжимо говорити з українцями, але робитимемо це в приватному порядку

- зазначив Джон Кірбі.

Україна очікує від партнерів рішень щодо далекобійності – Зеленський26.08.24, 20:54

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Повітряні Сили інформують щодо руху ворожих БпЛА

     • 20568 переглядiв

    Ворог вдарив по Кривому Розі: зросла кількість жертв до двох

     • 20241 переглядiв

    У Запоріжжі стався вибух

     • 20103 переглядiв

    Ракетний удар по Кривому Розі: загинула жінка, є поранені

     • 22712 переглядiв

    ППО працює на Київщині

     • 23780 переглядiв

    На Хмельниччині сталися вибухи

     • 18331 переглядiв

    У Києві оголошено повітряну тривогу

     • 21449 переглядiв