ukenru
kharkivskiy-borets-otrimav-zoloto-na-chempionati-yevropi

Харківський борець отримав “золото“ на чемпіонаті Європи

 • 165690 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. У столиці Болгарії Софії 20 серпня відбулися фінальні поєдинки серед борців греко-римського стилю на чемпіонаті світу U-20 зі спортивної боротьби. Харківський спортсмен Михайло Вишнивецький здобув на змаганням “золото“. Про це повідомили в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОВА.

Деталі

Харківський спортсмен Михайло Вишнивецький у ваговій категорії до 130 кг у фіналі здобув перемогу над іранським спортсменом Фардіном Шабаном Хедаятіставом та став чемпіоном світу.

Цитата

“Вітаємо спортсмена та його тренера Тімченка Юрія Леонідовича з високим спортивним результатом!“ – зазначили в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОВА.

Нагадаємо

Український боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа чим і підтвердив свої чемпіонські пояси WBO, WBA, IBF і IBO, які Усик відібрав у Джошуа у вересні минулого року та свій статус чемпіона світу.

Українець переміг за результатами 12-х раундів. Олександр Усик роздільним рішенням суддів зберігає за собою чемпіонські титули 115-113, 116-112 на користь українця, та 115-113 на користь Джошуа.

Українські Національні Новини

Спорт