ukenru
kharkiv-posilyuye-karantin-z-10-kvitnya

Харків посилює карантин з 10 квітня

 • 29908 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. З суботи, 10 квітня, Харків підсилює карантинні обмеження. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, передає УНН.

Цитата:

"Ми приймемо рішення про те, що починаючи з суботи ми введемо жорсткіші заходи щодо карантинних обмежень. У чому вони будуть виражатися: перш за все, що стосується громадського транспорту, метро як працювало, так і працюватиме, оскільки метро в будь-якому мегаполісі має закриватися останнім, а не першим. Громадський транспорт як працював, так і працюватиме", - сказав Терехов.

Деталі

За словами чиновника, в місті буде обмежений режим роботи ресторанів, барів, кафе - вони будуть працювати до 20:00. Крім того, буде посилено контроль за роботою продовольчих ринків. Непродовольчі магазини будуть закриватися о 20:00.

"Сьогоднішня ситуація говорить нам про те, що школи будуть працювати з 1 по 4 клас в звичайному режимі, а з 4 по 11 клас включно - на дистанційному режимі навчання. Дитячі садки працюють в тому ж режимі, в якому вони працюють на сьогодні", - додав він.

Доповнення

За даними МОЗ, в Україні зафіксовано вже 1,784 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, добовий приріст, за 6 квітня, - 15,4 тисячі, зростання в порівнянні з попереднім днем. Високий показник госпіталізацій за добу - майже 5,6 тисячі.

За останню добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано в тому числі і в Харківській області - 1017.

Українські Національні Новини

Політика