ukenru
kh-dzhemilyeva-priveli-na-zustrich-zi-shtrafnogo-izolyatora-advokat

Х.Джемілєва привели на зустріч зі штрафного ізолятора - адвокат

 • 8221 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. Сина Мустафи Джемілєва Хайсера, якого завтра мають звільнити, привели на зустріч з адвокатом зі штрафного ізолятора виправної колонії у РФ. Про це повідомив його захисник Микола Полозов у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Зустрівся з Хайсером в ВК-10. Привели його з штрафного ізолятора. Незважаючи ні на що, відчуває себе добре. Чекає завтрашнього звільнення", - зазначив М.Полозов.

Як повідомляв УНН, Верховний суд Росії на півтора роки скоротив 5-річний термін ув’язнення Хайсера Джемілєва, визначений Краснодарським крайовим судом. Російський вирок на три місяці менший від того, який встановив Дніпровський суд Києва у квітні 2015 року — 3 роки і 8 місяців.

Хайсера Джемілєва звинувачували в тому, що в травні 2013 року він у дворі свого будинку в Бахчисараї вбив знайомого сім’ї Февзі Едемова з рушниці свого батька. Після анексії Криму російські слідчі органи вирішили розслідувати його справу заново. Хайсера вивезли з сімферопольського СІЗО в Краснодарський край.

Нагадаємо, Х.Джемілєва мають звільнити 25 листопада. М.Полозов повідомив, що Х.Джемілєву дозволили виїхати з Росії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП