ukenru
kerivniki-fraktsiy-sogodni-obgovoryat-pitannya-zmini-skladu-tsvk-nardep

Керівники фракцій сьогодні обговорять питання зміни складу ЦВК - нардеп

 • 4775 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Сьогодні ввечері керівники фракцій зберуться на нараду голови ВРУ Андрія Парубія для обговорення питання зміни складу ЦВК. Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради повідомила народний депутат України Ірина Луценко, передає кореспондент УНН.

"Немає ще цієї домовленості (в ВРУ про зміну складу ЦВК - ред.). Спікер збирає нас на нараду ввечері, керівників фракцій",- сказала І.Луценко.

За її словами, питання зміни складу ЦВК піднімалося особисто Президентом України Петром Порошенком під час зустрічі з керівниками фракцій у понеділок.

"(Президент - ред.) повідомив про те, що він підпише узгоджену, коли парламент проголосує, рішення про всіх кандидатура з усіх фракцій, він підпише і погодить це рішення",- сказала І.Луценко.

За її словами Президент закликав не виносити дебати по кандидатурами ЦВК в зал, а вирішити питання на засіданні у спікера.

"На цьому тижні такої домовленості я думаю ми не досягнемо і в планах на четвер таке питання не розглядається",- зазначила І.Луценко.

Нагадаємо, Верховна Рада України ще не досягла домовленостей щодо зміни складу Центральної виборчої комісії.

Як повідомляв УННП.Порошенко запропонував депутатам погодити кандидатури на посади членів ЦВК.

Українські Національні Новини

Політика