kamala-harris-vyperedzhaie-baidena-u-perehonakh-proty-trampa-bloomberg

Камала Гарріс випереджає Байдена у перегонах проти Трампа - Bloomberg

 • 13568 переглядiв

Опитування показує, що Камала Гарріс має вищу підтримку у змаганні з Дональдом Трампом за посаду президента США, ніж Джо Байден. Віцепрезидентка відстає від Трампа лише на 2%, що менше, ніж відставання Байдена.

Камала Гарріс має вищу підтримку у змаганні з Дональдом Трампом за посаду президента США, ніж чинний лідер Білого дому. Про це пише Bloomberg з посиланням на опитування Morning Consult, передає УНН.

Деталі

Згідно з опитуванням, віцепрезидентка США відстає від Трампа на два відсоткових пункти (47% до 45%), що перебуває в межах статистичної похибки.

Водночас це відставання є меншим, ніж у Трампа від Байдена, коли ще той був кандидатом – на шість відсоткових пунктів, яке Morning Consult фіксувало до зняття чинним президентом США своєї кандидатури.

Камала Гарріс зібрала рекордні 81 млн доларів за добу після оголошення про намір балотуватися на посаду президента США23.07.24, 05:51

Опитування фіксують більшу привабливість віцепрезидентки як кандидатки на виборах від демократів після того, як Джо Байден невдало виступив на дебатах із Трампом наприкінці червня.

Також у Bloomberg підкреслюють, що внесення імені Гарріс до виборчого бюлетеня може допомогти Демократичній партії.

Нагадаємо

У CNN завили, що Демократична партія США планує проголосувати за затвердження віцепрезидентки Камали Гарріс своєю кандидаткою в президенти до 7 серпня.

Популярні

Новини по темі