ukenru
kadrovi-rotatsiyi-zelenskiy-zvilniv-nachalnika-upravlinnya-rozvidki-derzhprikordonsluzhbi

Кадрові ротації: Зеленський звільнив начальника управління розвідки Держприкордонслужби

 • 22472 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський звільнив Вячеслава Демченка з посади начальника Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби України, підписавши відповідний указ, передає УНН.

Цитата

"Звільнити Демченка Вячеслава Вадимовича з посади начальника Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби України", - йдеться у документі.

Додамо

Не виключено, що це звільнення пов'язано з хвилею кадрових перестановок. За твердженнями ЗМІ, новим головним митником країни стане бригадний генерал В’ячеслав Демченко.

Демченко змінить на посади теперішнього голову митниці Павла Рябікіна, який в свою чергу займе посаду міністра в Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості України.

Як повідомляв УНН, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вніс подання до Верховної Ради про призначення Ірини Верещук на посаду віцепрем’єр-міністра України, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Юлію Свириденко на посаду першого віцепрем’єр-міністра, міністра економіки України та Павла Рябікіна на посаду Міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Українські Національні Новини

Політика