kabmin-zatverdiv-polozhennya-pro-prokhodzhennya-sluzhbi-u-dbr

Кабмін затвердив положення про проходження служби у ДБР

 • 15622 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. Кабінет міністрів України підтримав проект постанови про затвердження положення про проходження служби особами рядового та начальницького складу Державного бюро розслідувань. Відповідне рішення було підтримано членами уряду з пропозиціями ДБР, передає кореспондент УНН.

"До повноважень Кабміну входить затвердження положення про проходження служби у ДБР. Відповідно проект положення ми розробили, внесли на погодження Кабміну", - сказав міністр юстиції України Денис Малюська.

За його словами, під час проходження погоджувальних процедур у ДБР виникла пропозиція доповнити положення. Відтак, урядовці підтримали проект постанови з урахуванням пропозицій ДБР.

"Створення штату та проведення організаційно-штатних заходів чи в період виконання першим заступником та заступниками директора ДБР повноважень ДБР здійснюється після аналізу роботи ДБР", - озвучив пропозиції ДБР Малюська.

За його словами, вказані зміни обгрунтовані тим, що зараз ДБР очолюється виконуючим обов’язків.

Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила за основу законопроект №2560 про внесення змін до законодавства щодо визначення підслідності кримінальних правопорушень, досудове розслідування яких здійснюють слідчі органів ДБР.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кабмін затвердив положення про проходження служби у ДБР

     • 15622 переглядiв