kabmin-zabezpechiv-bezperervne-kharchuvannya-viyskovosluzhbovtsiv-zsu-ta-mvs

Кабмін забезпечив безперервне харчування військовослужбовців ЗСУ та МВС

 • 18990 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Кабмін підтримав зміни до ЗУ про безперервне харчування військовослужбовців ЗСУ та МВС, продовживши строк дії договорів, які забезпечували безперервне харчування у 2019 році. Відповідне рішення підтримали урядовці на сьогоднішньому засіданні Кабміну, передає кореспондент УНН.

"Суть питання - в результаті відмови переможців торгів надавати послуги харчування, посилаючись на форс-мажорні обставини в результаті введення обмежень по заходам щодо протидії коронавірусу і загрози зриву безперервного харчування військовослужбовців ЗСУ та МВС, потрібно продовжити право надавати послуги з безперервного харчування у 2020 році за договорами 2019 року", - сказав перший заступник міністра оборони України Іван Руснак.

Так, урядовці погодилися внести зміни до ЗУ щодо забезпечення безперервного харчування військовослужбовців ЗСУ та МВС і продовжили строк дії договорів про закупівлю послуг на харчування до 31 грудня 2020 року.

Нагадаємо, за інформацією Міноборони, з 1 березня 2020 року, усі бойові частини Збройних сил України переведуть на нову систему харчування, проте, норми харчування військовослужбовців не будуть зменшуватися.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Синоптики прогнозують дощовий кінець тижня

     • 9658 переглядiв