izrayil-pereyshov-do-novoyi-fazi-u-viyni-proti-khamas-ministr-oboroni-galant

Ізраїль "перейшов до нової фази" у війні проти ХАМАС - міністр оборони Галант

 • 195011 переглядiв

Цитата

"Земля в Газі здригнулася, - цитує Галанта заяву його офісу. - Ми атакували на землі та під землею, ми атакували терористів усіх рангів, у всіх місцях. Накази військам зрозумілі: операція продовжуватиметься до нового наказу".

Він додав: "Щодо інших сфер, ми готуємося захищати ізраїльських громадян, забезпечувати їхню безпеку. Ми робимо це на півночі, у центрі та всюди".

Деталі

Заяви Галанта, вказує видання, пролунали після його зустрічі з високопосадовцями служби безпеки, включаючи голів ЦАХАЛ, загальної служби безпеки Ізраїлю ШАБАК та Моссаду. В офісі очільника Міноборони заявляють, що він виклав "напрям дій щодо основних зусиль" у війні, включаючи "військові зусилля, зусилля зі звільнення бранців, цивільні зусилля та гуманітарні зусилля".

Нагадаємо

На світанку 7 жовтня Ізраїль зазнав масованої атаки, включно з ракетними ударами, з території сектора Гази. Бойовики проникли на південь країни. Після чого ЦАХАЛ почав повітряні удари по угрупованню ХАМАС у секторі Гази. А також по Лівану після того, як по території Ізраїлю були випущені снаряди. 10 жовтня у ЦАХАЛ заявили, що ізраїльські військові відновили контроль над кордоном з Газою, а згодом - що йде підготовка до наземної операції у секторі Гази.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під ворожим вогнем, лунають вибухи - МВА

     • 86238 переглядiв

    В Ірпені на автомобіль під час руху впало дерево

     • 110412 переглядiв