izrail-poperedyv-frantsiiu-pro-zahrozu-teraktiv-na-olimpiadi-v-paryzhi

Ізраїль попередив Францію про загрозу терактів на Олімпіаді в Парижі

 • 14053 переглядiв

Ізраїль попередив Францію про потенційну загрозу терактів з боку проіранських угруповань під час Олімпійських ігор у Парижі. Франція вжила масштабних заходів безпеки, а ізраїльські спортсмени перебувають під цілодобовою охороною.

У четвер, 25 липня, Ізраїль попередив Францію про потенційну загрозу "терористичних атак" з боку підтримуваних Іраном угруповань під час Олімпійських ігор у Парижі.  Про це пише Le Figaro, передає УНН.

"Дехто прагне нашкодити святу цієї радісної події", - написав міністр закордонних справ Ізраїлю Ісраель Кац своєму французькому колезі Стефану Сежурне в листі, копія якого потрапила у ЗМІ.

Наразі ми маємо в своєму розпорядженні оцінки потенційних загроз з боку іранських терористичних груп та інших терористичних організацій здійснити терористичні атаки проти членів ізраїльської делегації та ізраїльських туристів під час Олімпійських ігор

- додав міністр.

Щоб забезпечити безпеку літніх Олімпійських ігор Франція вжила масштабних заходів безпеки. Усі ізраїльські спортсмени, які беруть участь у змаганнях під цілодобовою особистою охороною елітних поліцейських сил Франції.

Доповнення

Президент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах і президент Франції Еммануель Макрон у вівторок відхилили прохання палестинців заборонити Ізраїлю брати участь в Іграх у Парижі через війну в Газі.

Олімпійські ігри 2024: хто представлятиме Україну на найголовнішій спортивній події року25.07.24, 14:58

Популярні

Новини по темі