ukenru
i-geraschenko-zaklikala-stvoriti-u-byudzheti-spetsfond-dlya-pidtrimki-politvyazniv-kremlya

І.Геращенко закликала створити у бюджеті спецфонд для підтримки політв'язнів Кремля

 • 8179 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко закликає створити в бюджеті спеціальний фонд для підтримки родин політв'язнів Кремля. Про це вона заявила під час засідання Погоджувальної ради керівників фракцій та голів комітетів, передає кореспондент УНН.

"Завтра ми починаємо розгляд бюджету, і я сподіваюся, що весь парламент і всі колеги, незважаючи на політичні вподобання і представництво комітетів, підтримають мене в тому, що ми вимагаємо в уряді закласти в бюджет створення спеціального фонду щодо підтримки родин заручників, які знаходяться в Російській Федерації", - сказала Геращенко.

Депутат також наголосила на неприпустимості того, що вже рік у Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій не вдається створити відділ, який би займався наданням юридичної та психологічної допомоги родинам політв'язнів Кремля і родинам тих, хто перебуває на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з кримськотатарською та українською діаспорами у Нью-Йорку заявив, що українська влада все робитиме для звільнення наших в’язнів. 

Українські Національні Новини

Політика