hotuiemosia-provesty-konferentsiiu-prysviachenu-prodovolchii-bezpetsi-zelenskyi-u-vashynhtoni-zustrivsia-z-erdohanom

"Готуємося провести конференцію, присвячену продовольчій безпеці": Зеленський у Вашингтоні зустрівся з Ердоганом

 • 23155 переглядiв

Зеленський зустрівся з Ердоганом на саміті НАТО, де обговорив зусилля України щодо повернення людей додому, плани проведення конференції в Туреччині з питань продовольчої безпеки та свободи судноплавства, а також підтримку Ердоганом суверенітету і територіальної цілісності України.

На полях саміту НАТО президент України Володимир Зеленський зустрівся з турецьким лідером Реджепом Таїпом Ердоганом. Про це пише УНН з посиланням на заяву глави держави в Telegram.

Деталі 

Зеленський зауважив, що президент Ердоган відзначив зусилля України, спрямовані на повернення наших людей додому. Він особливо високо оцінив повернення кримських татар і подякував за ці зусилля.

Окрім того, сторони обговорили конференцію, яку Україна планує провести в Туреччині, щодо продовольчої безпеки та свободи судноплавства.

Провів продуктивну зустріч із Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Я вдячний за його непохитну підтримку суверенітету й територіальної цілісності України. Готуємося провести в Туреччині конференцію, присвячену продовольчій безпеці та свободі судноплавства у межах імплементації рішень Саміту миру

- розповів Володимир Зеленський.

Популярні

Новини по темі

Померла Зірка фільму "Сяйво" Шеллі Дюваль

 • 85608 переглядiв