henshtab-pidtverdyv-udary-po-aerodromu-morozovsk-ta-naftobazakh-rf

Генштаб підтвердив удари по аеродрому "морозовськ" та нафтобазах рф

 • 20546 переглядiв

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому "морозовськ" у ростовській області рф, влучання у склади боєприпасів. Також атаковано нафтобази в бєлгородській, курській та ростовській областях.

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому "морозовськ" у ростовській області рф, влучання у склади боєприпасів. Також атаковано нафтобази та об'єкти з пальним в бєлгородській, курській та ростовській областях, відомо про загорання щонайменше двох резервуарів з нафтопродуктами, повідомили у Генштабі у суботу, пише УНН.

Сьогодні вночі Сили оборони завдали удару по аеродрому Морозовськ (Ростовська область, рф). Зафіксовано влучання в склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби

- повідомили у Генштабі у соцмережах.

Інформація щодо ураження засобів ППО та авіаційної техніки ворога уточнюється. "Завдання було виконано силами і засобами Служби безпеки України та Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними Силами України", - ідеться у повідомленні.

"Також Сили оборони атакували низку нафтобаз та об’єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів російських окупантів в Белгородській, Курській та Ростовській областях. Наявна інформація щодо влучання та подальшого загорання щонайменше двох резервуарів з нафтопродуктами", - повідомили у Генштабі.

Як зазначається, українські захисники продовжують методично підривати воєнно-економічний потенціал російської армії, щоб змусити загарбників припинити збройну агресію проти України.

"Далі буде… Слава Україні!" - наголосили у Генштабі.

У рф заявили про "знищення" та "перехоплення" 75 дронів: повідомляють про атаку на нафтобазу, резервуари й аеродром03.08.24, 10:07

Популярні

Новини по темі

Дощі та грози: прогноз погоди на сьогодні

 • 22101 переглядiв

На Донеччині за добу загинули 3 мирних жителі, 8 поранені

 • 22759 переглядiв

російські війська обстріляли дві громади на Сумщині

 • 22236 переглядiв