harris-zaiavyla-pro-hotovnist-do-debativ-zvynuvachuie-trampa-u-vidstupi

Гарріс заявила про готовність до дебатів: звинувачує Трампа у "відступі"

 • 11879 переглядiв

Камала Гарріс заявила про готовність до дебатів з Трампом 10 вересня. Штаб Трампа відмовляється узгоджувати плани, доки Гарріс офіційно не стане кандидатом від демократів на з'їзді в серпні.

У США Камала Гарріс звинуватила Дональда Трампа у "відступі" від раніше узгоджених президентських дебатів у вересні, на тлі того, як передвиборний штаб Трампа заявив, що не погодиться на остаточне узгодження планів, доки Гарріс офіційно не стане кандидатом від Демократичної партії, пише УНН з посиланням на The Guardian.

Деталі

У четвер Гарріс повідомила журналістам, що вона "готова до дебатів із Дональдом Трампом". Дебати, організовані ABC News, було заплановано на 10 вересня.

"Я думаю, виборці заслуговують побачити розділений екран, який існує в цих перегонах, на сцені дебатів", - сказала вона після приземлення на Об'єднаній базі Ендрюс після поїздки до Індіани та Техасу.

Трамп заявив, що хоче провести дебати з Гарріс24.07.24, 09:09

"Деталі загальних передвиборчих дебатів не можуть бути остаточно визначені, поки демократи офіційно не визначаться зі своїм кандидатом", - заявив Стівен Чунг, директор з комунікацій кампанії Трампа, у заяві в четвер увечері.

"Було б недоречно планувати відносини з Гарріс, оскільки демократи все ще можуть передумати", - додав він.

Трамп заявив, що хотів би перенести дебати на Fox News, але він був би готовий зустрітися з Гарріс не один раз.

Алекс Конант, консультант-республіканець, сказав, що дебати можуть бути "вирішальними". "Це єдиний раз, коли виборці справді налаштовуються", - сказав він.

Доповнення

Вересневі дебати були одними з двох дебатів, про які домовилися Джо Байден та Трамп. Перші пройшли на CNN 27 червня, під час них Байден мав, як описує видання, "катастрофічний виступ", що відродив побоювання про вік для другого терміну, і зрештою прискорив його рішення піти у відставку як кандидата від Демократичної партії.

Байден вийшов з гонки і підтримав Гарріс як свого наступника, і з того часу демократи згуртувалися навколо неї. Цього тижня віцепрезидент США отримала достатньо підтримки делегатів, щоб зробити її кандидатом, але не має наміру офіційно приймати номінацію до національного з'їзду Демократичної партії у середині серпня.

Популярні

Новини по темі