ukenru
gruzinskiy-premyer-vvazhaye-scho-gruziya-dostatno-robit-dlya-ukrayini

Грузинський прем'єр вважає, що Грузія достатньо робить для України

 • 375631 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі вважає, що Грузія достатньо робить для України, пише УНН з посиланням на "Новости-Грузия".

Цитата

«Ми підтверджуємо нашу підтримку територіальної цілісності України та її суверенітету… робили та робимо все можливе, щоб допомогти нашим українським друзям та людям. Підтримуємо з початку війни практично на кожній платформі», - сказав Гарібашвілі.

Деталі

Він зазначив, що сьогоднішні події в Україні — є випробуванням для всіх. Дії росії прем'єр Грузії охарактеризував як «невиправдану військову агресію, що перевернула світопорядок».

«Наше бажання — щоб війна закінчилася якнайшвидше, оскільки вона становить загрозу не тільки для самої України, але й для архітектури безпеки всієї Європи та конкретно нашого регіону», — сказав Гарібашвілі.

Доповнення

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну влада Грузії заявляла, що країна не зможе ввести такі санкції проти росії, які могли б завдати більшої шкоди Москві, ніж Тбілісі. Спікер парламенту Папуашвілі зазначив, що те, що Грузія не надає своєї території рф для того, щоб та могла діяти в обхід міжнародних санкцій, вже є певним обмеженням з боку грузинського уряду. Папуашвілі додав, що вважає неприйнятною критику українського керівництва на адресу Грузії через відмову вводити санкції проти росії.

Українські Національні Новини

Політика