gpu-napravila-do-sudu-obvinuvalniy-akt-stosovno-obvinuvachenikh-u-spravi-gandzyuk

ГПУ направила до суду обвинувальний акт стосовно фігурантів у справі Гандзюк

 • 8374 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно п’яти осіб, які обвинувачуються у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень Катерині Гандзюк. Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передає УНН.

"Генеральною прокуратурою України 07.05.2019 затверджено та направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні, яке розслідувалось ГСУ СБУ стосовно п’яти осіб, які обвинувачуються у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть херсонської громадської активістки Катерини Гандзюк", - йдеться у повідомленні.

Державне обвинувачення у справі буде підтримувати Генеральна прокуратура України.

У виділеному кримінальному провадженні стосовно інших співучасників злочину та у кримінальних провадженнях за фактами підпалу лісу, зловживань службовим становищем службових осіб, що потягли збитки в особливо великих розмірах під час будівництва шляхопроводу та інфраструктури аеропорту в м. Херсоні досудове розслідування триває.

Нагадаємо, підозрюваного у вбивстві активістки Катерини Гандзюк Ігоря Павловського суд відпустив під домашній арешт та зобов’язав носити електронний браслет.

Як повідомляв УНН, напад на Гандзюк стався 31 липня: жінку облили невідомою речовиною у Херсоні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. Кримінальне провадження за фактом вчинення замаху на активістку передали до центрального апарату Служби безпеки України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Волині невідомі кинули гранату на подвір’я депутата

     • 10958 переглядiв

    У ДПСУ не підтвердили перетин кордону Мерзлікіним

     • 31462 переглядiв

    Кабмін планує схвалити появу ще одного свята

     • 16330 переглядiв

    Чоловіка, що стріляв у нардепа, затримано

     • 26428 переглядiв