ukenru
gol-vorotarya-dopomig-pfk-lviv-peremogti-rumunsku-komandu

Гол воротаря допоміг ПФК "Львів" перемогти румунську команду

 • 11552 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. У першому контрольному матчі другого тренувального збору у Туреччині ПФК "Львів" із великим рахунком здолав опір румунської "Полі Тімішоари", інформує УНН з посиланням на прес-службу клубу.

У середині першого тайму команда Юрія Бакалова заробила право на пробиття 11-метрового удару, який чітко реалізував голкіпер "синьо-золотих левів" Олександр Бандура.

На 60-й хвилині затяжна атака львівського клубу завершилася влучним дальнім ударом з 20-ти метрів гравця, що знаходиться на перегляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє футболістів поповнили ряди аутсайдера УПЛ

Довершив розгром суперників ще один футболіст, якого переглядає тренерський штаб "містян". На 78-й хвилині львів’яни швидко вибігли з оборони в атаку і завершили ігровий епізод третім взяттям воріт "Полі Тімішоари".

"Це мій перший гол у професіональній кар’єрі. Колись в одному з матчів на район або область підключився до "стандарту" і забив, але це ж зовсім інший рівень. Юрій Михайлович Бакалов сказав, що якщо будуть пенальті в матчі, то пробивати з "точки" буду я. Я так і зробив – пішов і пробив", - зауважив воротар Бандура.

Додамо також, "Львів" з 23 очками знаходиться на 8 сходинці таблиці УПЛ.

Українські Національні Новини

Спорт