gendirektor-ukroboronpromu-prokomentuvav-zayavu-premyera-schodo-yogo-zvilnennya

Гендиректор "Укроборонпрому" прокоментував заяву Прем'єра щодо його звільнення

 • 22207 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Генеральний директор ДК "Укроборонпром" Роман Романов, коментуючи заяву Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана із закликом про його відставку, наголосив, що рішення щодо його відставки мають ухвалювати зовсім інші люди. Про це він сказав у коментарі УНН.

"Ухвалюють рішення зовсім інші люди. Є людина, яка призначала і тій людині приймати рішення про те, чи ефективні ми, чи ні", - сказав він.

Відповідаючи на запитання про те, чи планує він писати заяву на звільнення з посади керівника концерну "Укроборонпром", Романов сказав: "Все побачите".

Романов пояснив, що причиною заборгованості з виплати зарплати на "Миколаївському суднобудівному заводі" є відсутність замовлень більше десяти років і відлучення ресурсів на фінансування крейсера.

"Фізично не можна забрати ці гроші з "Антонова", з Харківського бронетанкового заводу, заводу "Артем", - сказав він.

Крім того, гендиректор "Укроборонпрому" зазначив, що з липня 2014 року на підприємствах концерну заробітна плата виросла в рази, і тільки протягом цього року вони створили кілька тисяч робочих місць.

До того ж, розповів він, протягом 3,5 роки підприємства концерну виробили 15 907 одиниць техніки нової і модернізованої, а це танки, літаки, гаубиці тощо.

Нагадаємо, сьогодні Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що звернеться до Президента України з пропозицією звільнити гендиректора концерну "Укроборонпром" Романа Романова через не вирішення завдання уряду про погашенні заробітної плати працівникам "Миколаївського суднобудівго заводу".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Українське міністерство взяло на роботу кота

     • 15700 переглядiв

    Псевдомінеру на Запоріжжі обрали запобіжний захід

     • 8678 переглядiв

    Уряд звільнив заступника голови МВС Дєєву

     • 20258 переглядiв

    Випуск новин станом на 14 годину 27 грудня

     • 3649 переглядiв

    Автобус наїхав на пішохода на Кіровоградщині

     • 8774 переглядiв