ukenru
flinn-povidomiv-biznes-partneru-v-den-inaguratsiyi-scho-tramp-skasuye-sanktsiyi-proti-rf

Флінн повідомив бізнес-партнеру в день інагурації, що Трамп скасує санкції проти РФ

 • 9584 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Колишній радник з питань національної безпеки президента США Дональда Трампа Майкл Т. Флінн, в день інагурації повідомив колишньому бізнес-партнеру, що одним з перших рішень нової Адміністрації стане зняття економічних санкцій з Росії. Про це сказано в листі американського конгресмена Елайджі Каммінгса, оприлюдненому у середу виданням The New York Times, передає УНН.

У своєму листі Каммінгс посилається на джерело, яке у червні цього року зв’язалось з його офісом та дозволило йому публікувати відповідні свідчення.

"Сьогодні я пишу, щоб повідомити вам про інформатора, який надав докази того, що генерал-майор Майкл Флінн протягом кількох хвилин після того, як Дональд Трамп був приведений до присяги Президента, напряму спілкувався зі своїми колишніми колегами з бізнесу щодо свого плану роботи з Росією для побудови ядерних реакторів на Близькому Сході. Як повідомляє цей інформатор, генерал Філнн послав ключове повідомлення у День інагурації, вказуючи на те, що зараз проект "готовий до запуску" та вказавши колегам діяти", - сказано у відривку листа, оприлюдненого виданням .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заявив, що звільнив Флінна за брехню

Каммінгс також повідомив, що його співробітники консультувалися з командою Мюллера Мюллера, яка порушила кримінальну справу проти Флінна. Співробітники спец прокурора попросили Каммінгса не публікувати інформацію джерела, поки "вони не завершили певні слідчі дії", - писав він.

Партнером, з яким спілкувався Флінн, за словами інформатора, нібито був Алекс Копсон з компанії ACU Strategic Partners, в якій екс-радник президента працював в період з квітня 2015 року по червень 2016 року.

Українські Національні Новини

Новини Світу