ukenru
facebook-zayaviv-pro-zminu-pravil-pryamikh-translyatsiy-pislya-novozelandskikh-teraktiv

Facebook заявив про зміну правил прямих трансляцій після новозеландських терактів

 • 9652 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Операційний директор компанії Facebook Шеріл Сендберг заявила, що соцмережа буде вдосконалювати свої технології для своєчасного виявлення небезпечного і небажаного контенту. Про це йдеться у відкритому листі Сендберг, опублікованому в суботу на сайті газети New Zealand Herald, передає УНН.

Так, вона зазначила, що після терористичних атак на мечеті в Крайстчерчі компанія робить кроки в трьох напрямках: прийняття більш суворих правил використання стрімінговой платформи Facebook Live, посилення боротьби з ненавистю на платформах соцмережі і підтримки новозеландської спільноти.

"Ми також інвестуємо в дослідження, спрямовані на створення більш досконалих технологій для швидкого виявлення відредагованих версій насильницьких відео і зображень, і запобігання репоста цих версій", - йдеться в листі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook заборонить контент на підтримку білого націоналізму

Раніше агентство Associated Press з посиланням на керівництво Facebook повідомило, що автоматична система розпізнавання небажаного контенту соцмережі не змогла розпізнати і оперативно заблокувати трансляцію теракту в мечетях в Крайстчерчі. Як зазначає агентство, системи штучного інтелекту не змогли автоматично визначити зміст трансляції та одразу заблокувати її, так як їй не вдалося відрізнити кадри насильства від трансляції відеоігри.

В результаті того, що запис атаки на мечеті була заблокована з великим запізненням, вона дуже швидко поширилося в інтернеті. У Facebook заявили, що за добу після трагедії було видалено понад 1,5 млн розміщених в соцмережі відеозаписів з кадрами теракту в Крайстчерчі. Також адміністрація соцмережі оперативно заблокувала в Facebook і Instagram аккаунти людини, який влаштував стрілянину.

Як повідомляв УНН, Facebook зберігав мільйони паролів користувачів соціальної мережі у відкритому доступі для своїх співробітників протягом багатьох років.

Українські Національні Новини

Новини Світу