eks-nachalnik-okhoroni-yanukovicha-zradila-chastina-viyskovosluzhbovtsiv-zsu

Януковича зрадила частина військовослужбовців ЗСУ – екс-начальник охорони

 • 33966 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Колишній начальник охорони безпеки екс-президента України Віктора Януковича Костянтин Кобзар повідомив, що ще за місяць до подій на Майдані ходили розмови, що частина військовослужбовців Збройних сил України зрадили екс-президента. Про це він повідомив по відеоконференцзв’язку як свідок сторони захисту у межах кримінального провадження у справі про держзраду Януковича в Оболонському районному суді Києва, передає УНН.

"Мені подзвонив генерал Шуляк (екс-командувач внутрішніх військ - ред.) і сказав, що в нього є інформація про те, що із військової частини "Десна" висунулася бронетехніка в кількості 10 одиниць у сторону президента. Інформацію він отримав, наскільки я розумію, від своїх колег по службі, які на той момент служили там. Десь за місяць до тієї події, про яку я розповідаю, ходили розмови, що, скоріш за все, Збройні сили частково зрадили президента Януковича", - повідомив він.

Нагадаємо, 26 червня суд у справі державної зради В.Януковича допитав як свідка Ганну Герман.

Зазначимо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп зустрівся з президентом Фінляндії

     • 9012 переглядiв

    Розмінуванням територій в районі ООС займаються 164 особи

     • 8780 переглядiв

    У Києві викрили Інтернет-порностудію

     • 15650 переглядiв

    Хостел горів у Києві: шестеро людей постраждали

     • 8740 переглядiв