ukenru
dvoye-politseyskikh-zaginuli-pislya-ataki-nevidomikh-na-kordoni-kolumbiyi-i-venesueli

Двоє поліцейських загинули після атаки невідомих на кордоні Колумбії і Венесуели

 • 6792 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Невідомі здійснили напад на співробітників колумбійської поліції і митної служби на північному сході Колумбії. В результаті атаки дві людини загинули, повідомила в понеділок газета El Tiempo, передає УНН.

За даними видання, інцидент стався в понеділок вранці в місті Араука (столиця однойменного департаменту). Озброєні люди відкрили вогонь по поліцейським, які чергували на мосту Хосе Антоніо Паес, який з'єднує Колумбію і Венесуелу.

В результаті стрілянини один співробітник правоохоронних органів загинув на місці, другий був доставлений в лікарню, де помер від отриманих ран. Поранення також отримав один із співробітників митної служби.

Влада регіону почала розслідування. Відзначається, що в департаменті активно діють представники різних злочинних організацій, а також члени ліворадикального повстанського угруповання "Армія національного звільнення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок самопідриву смертника в Каїрі загинуло троє осіб

Як повідомляв УНН, в середині січня, на півночі Сирії в результаті теракту, здійсненого імовірно ісламістом-смертником, загинуло щонайменше чотири американських солдати антиджихадистської коаліції, ще троє американців - поранені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП