drugiy-zakhisnik-yanukovicha-maye-zakinchiti-vistup-u-debatakh-10-zhovtnya

Другий захисник Януковича має закінчити виступ у дебатах 10 жовтня

 • 5524 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Оболонський районний суд Києва оголосив перерву до 10 жовтня у судових дебатах сторони захисту обвинуваченого у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича, передає кореспондент УНН.

"Як ми з вами та погоджували, ви повинні закінчити вашу судову промову післязавтра… Для забезпечення належного захисту Віктора Федоровича Януковича та надання захисникові можливості відпочити суд оголошує перерву у засіданні до 10 години 10 жовтня", - сказав головуючий колегії суддів Владислав Дев’ятко.

Нагадаємо, сьогодні Оболонський районний суд Києва відмовив адвокату Олександру Горошинському у призначенні комісійної експертизи листів-заяв екс-президента України Віктора Януковича до провідних політиків низки країн Європи та президента Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд у справі держзради Януковича перенесли через госпіталізацію адвоката

Як повідомляв УНН, колишній президент України Віктор Янукович підозрюється у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Харківські митники знайшли злитки золота у дамській сумочці

     • 8614 переглядiв

    Лукашенко поскаржився на потік зброї до Білорусі з України

     • 15103 переглядiв

    Президент вручив посвідчення новообраним членам ЦВК

     • 7142 переглядiв

    Суд залишив під вартою підозрюваного у нападі на Михайлика

     • 8244 переглядiв