drony-sbu-vnochi-urazyly-rosiisku-bazu-berehovoi-okhorony-u-krymu-dzherela

Дрони СБУ вночі уразили російську базу берегової охорони у Криму – джерела

 • 13557 переглядiв

Морські та повітряні дрони СБУ вночі уразили російську базу на озері Донузлав в окупованому Криму. Пошкоджено штаб, склад боєприпасів, електропідстанцію та інші об'єкти.

Морські та повітряні дрони СБУ минулої ночі уразили російську базу берегової охорони на озері Донузлав у тимчасово окупованому Криму. Унаслідок атаки була виведена з ладу електропідстанція. Також уражені, зокрема, штаб з пунктом управління ворога та склад боєприпасів і техніки. СБУ відпрацювала спільно з ВМС ЗСУ. Про це повідомляє УНН із посиланням на свої джерела.

Минулої ночі окупаційні військово-морські сили рф проводили навчання із захисту акваторії озера Донузлав в Криму. Завдяки дронам СБУ ці навчання стали провалом, бо росіяни не змогли захистити навіть свою базу, не кажучи вже про акваторію озера

- повідомило джерело УНН.

Як повідомляється, унаслідок комбінованої атаки морських та повітряних дронів по базі берегової охорони рф були уражені та виведені з ладу:

- штаб з пунктом управління;

- склад боєприпасів і техніки;

- електропідстанція;

- технічні споруди;

- вогневі позиції ворога.

"Це - ще одне нагадування ворогу, що український Крим перетворюється для росіян на пастку, в якій їх будуть систематично знищувати. Бо, як казав Голова СБУ Василь Малюк, "смерть – це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам", - повідомило поінформоване джерело УНН.

Раніше повідомлялось, що у тимчасово окупованому Криму у районі озера Донузлав, де сьогодні вночі лунали вибухи, зафіксовано пожежі, є наслідки вибухів у Мирному.

Популярні

Новини по темі

У Львові маршрутка знесла електроопору: є потерпілі

 • 8700 переглядiв