ukenru
doschi-y-tumani-ta-do-10-tepla-prognoz-pogodi-na-sogodni

Дощі й тумани та до 10° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 20492 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. На частині України сьогодні дощитиме, вранці - тумани, температура повітря вдень підніматиметься до 10 градусів вище нуля. Про це свідчать дані Укргідрометцентру, передає УНН.

За повідомленням синоптиків, 5 січня хмарно з проясненнями. У західних, вдень і в Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Одеській та Миколаївській областях часом невеликий дощ, на заході країни помірний дощ, в Карпатах з мокрим снігом; на решті території без істотних опадів.

Вночі та вранці в Україні місцями туман, на північному сході країни і в Карпатах на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура у західних та більшості південних областей вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла, на півдні Одещини 8-10° тепла; на решті території вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла.

На Київщині сьогодні без істотних опадів. Температура вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. Так, 15-16 листопада сніжило на півночі та сході країни, звідти негода перемістилася і до Києва. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти - на заході та півдні +5°, на сході -20°. На ранок 22 листопада в Україні на Лівобережжі намело до 12 сантиметрів снігу.

Нагадаємо, першому снігу вже змогли порадіти і жителі Луцька, Львова, Рівного та Ужгорода. А вже у перший день зими сніг випав ще у низці областей.

Українські Національні Новини

Суспільство