donory-demokraty-pochynaiut-mobilizovuvatysia-dlia-zboru-hroshei-dlia-harris-na-vypadok-vykhodu-baidena-z-perehoniv-politico

Донори-демократи починають мобілізовуватися для збору грошей для Гарріс на випадок виходу Байдена з перегонів - Politico

 • 16168 переглядiв

Прихильники Камали Гарріс звертаються до донорів-демократів за фінансовою підтримкою, якщо Джо Байден вийде з президентських перегонів 2024 року. Деякі донори вже готові зробити шестизначні пожертви на потенційну кампанію Гарріс.

Союзники віце-президента США Камали Гарріс почали звертатися до донорів-демократів із проханням надати їй фінансову підтримку, якщо президент Джо Байден вийде з перегонів 2024 року, повідомляє Politico, пише УНН.

Деталі

Один радник донорів-демократів почав збирати пожертвування від жінок-донорів-демократів для підтримки Гарріс, тоді як жіноча політична організація почала спілкуватися зі своєю донорською базою, намагаючись забезпечити початкову хвилю пожертвувань на потенційну кампанію Гарріс, за словами людей, знайомих із ситуацією.

Ці люди ділилися інформацією про фінансові маневри на умовах суворої анонімності через надзвичайно делікатне політичне становище Гарріс як кандидата на посаду віцепрезидента Байдена та напруженості всередині Демократичної партії з приводу майбутнього Байдена, зауважує видання.

"Що важливо, так це те, що відразу ж спостерігається масова демонстрація її підтримки, що показує сигнал про те, що ми всі за неї", - сказала лідерка жіночої політичної організації, яка побажала залишитися анонімною, щоб розповісти про делікатні плани Демократичної партії.

Організація розпочала підготовку електронних листів та повідомлень. Ті, хто зосереджений на підтримці кандидатів-жінок, уже почали планувати допомогти Гарріс швидкою демонстрацією сили, підготувавши списки донорів, додала ця людина. За словами людини, деякі донори вже активно заявили, що хочуть дати гроші.

Донори "вишиковуються в чергу, щоб підтримати" Гарріс, "як тільки вона стане потенційним кандидатом, - додало джерело. - Ми, звичайно, знаємо, що чуємо від усіх наших донорів, що вони хочуть підтримати її".

При цьому джерело уточнило, що ще зарано брати на себе повні зобов'язання.

Радник донорів, однак, сказав, що п'ять донорів вже взяли на себе зобов'язання потенційно внести шестизначні пожертвування на користь списку від демократів на чолі з Гарріс. Але ці зусилля все ще перебувають у зародковому стані, і статус фінансування кампанії буде незрозумілий, якщо зрештою на цю номінацію претендуватимуть кілька жінок, наголосив ця людина.

Ці зусилля робляться на тлі хаосу серед чиновників Демократичної партії, постійних закликів до Байдена піти у відставку та похмурих результатів опитувань, які передвіщають все більш похмуре майбутнє для шансів президента США на другий термін, вказує видання.

Лідер більшості в Сенаті Чак Шумер, лідер меншості в Палаті представників Гакім Джефріс і колишній спікер Ненсі Пелосі в приватному порядку, як повідомляється, закликали Байдена переглянути свою заявку на переобрання, оскільки зростають побоювання, що Байден може коштувати демократам провальних виборів у листопаді.

Після президентських дебатів, які викликали поширені питання щодо гостроти розуму президента, "кран зі збору коштів Байдена дав збій". Дехто припустив, що не даватиме грошей на список Демократичної партії з Байденом як головного, пише видання.

Але поштовх до зміцнення позицій Гарріс, який рухають жінки-донори, також передбачає, що її позиція як заміни Байдена є мінливою, вказує видання. У разі відкритого з'їзду претендентами можуть стати інші люди, такі як губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом або губернатор Іллінойса Дж. Б. Прітцкер. Ньюсом, що має значні ресурси з Каліфорнії, є впливовим збирачем коштів і емісаром партії, а Пріцкер - мультимільярдером, спадкоємцем готелю Hyatt, зауважує видання.

Байден доручив опитати виборців щодо підтримки Гарріс як кандидата19.07.24, 03:31

Популярні

Новини по темі