do-18-travnya-mozhna-zminiti-mistse-skladannya-zno-minosviti

До 18 травня можна змінити місце складання ЗНО - Міносвіти

 • 16538 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. В Україні з 6 по 18 травня можна змінити місце складання ЗНО, звернувшись до керівника свого закладу освіти та вказавши своє місце перебування. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства освіти і науки України.

"З 6 до 18 травня можна буде змінити вказане під час реєстрації для участі в ЗНО місце його складання. Таку можливість надає МОН учасникам, місце проживання та заклад освіти яких знаходяться в різних областях, або ж на відстані понад 150 кілометрів одне від одного", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідний лист сьогодні був надісланий керівникам закладів освіти.

“Учні шкіл-інтернатів, закладів професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти, які на час карантину поїхали додому в іншу область або на велику відстань від свого закладу освіти, можуть мати незручності з доїздом до населеного пункту, вказаного ними раніше під час реєстрації. Тому ми даємо їм можливість скласти тестування в найближчому до них пункті проведення ЗНО”, - повідомили в МОН.

Зазначається, що змінити місце складання ЗНО учасники можуть, звернувшись до керівника свого закладу освіти та вказавши місце свого перебування у час проходження сесії ЗНО. Керівники закладів освіти зі свого боку мають внести зміни до реєстраційних даних.

Нагадаємо, у Міністерстві освіти і науки України пояснили, що не можна замінити ЗНО вступними іспитами, так як це може збільшити кількість пересування та не дотримання санітарних протоколів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    До 18 травня можна змінити місце складання ЗНО - Міносвіти

     • 16538 переглядiв

    Ресторан “Велюр” порушив правила карантину - Аваков

     • 72271 переглядiв