do-15-tysiach-hrn-na-profesiinyi-rozvytok-startuvav-hrantovyi-konkurs-prozrostannia

До 15 тисяч грн на професійний розвиток: стартував грантовий конкурс "PROзростання"

 • 19872 переглядiв

До 15 тисяч грн на професійний розвиток: стартував грантовий конкурс "PROзростання".

20 серпня стартував новий грантовий конкурс "PROзростання", у межах якого учасники зможуть отримати до 15 000 грн на навчання та підвищення кваліфікації, пише УНН.

Це пілотний проєкт, який БФ "МХП-Громаді" реалізує з компанією МХП на території двох громад - Миронівської (Київська область) та Канівської (Черкаська область). 

Голова Ради розвитку громад БФ "МХП-Громаді" Тетяна Волочай розповіла, що протягом 9 років роботи Фонд реалізував низку програм підтримки місцевих соціальних ініціатив, а також підтримки малого та середнього бізнесу. Метою нового конкурсу є розвиток людського капіталу, який є ключовим для розвитку громад.

"Розвиток громади неможливий без розвитку людей, тому важливими є навчання та професійне зростання та розширення кругозору. Без власного саморозвитку ми не можемо будувати суспільство, у якому хочеться жити. А це є місією нашого Фонду. Тому ми започатковуємо гранти на власний розвиток, аби дати можливість людям навчатися та удосконалювати себе і громаду", - зазначила Тетяна Волочай.

Загальний бюджет конкурсу становить 400 000 грн. На один проєкт учасники зможуть отримати від 5 000 до 15 000 грн. Грант можуть використати працівники закладів соціально-гуманітарної, медичної та історико-культурної сфер; фізичні особи/ФОП, які здійснюють діяльність у соціально-гуманітарній, медичній та історико-культурній сферах.

Використати кошти учасники зможуть на навчання, видавництво книг чи участь у конференціях, форумах для обміну досвідом.

Прийом заявок триватиме до 30 вересня включно. Переможців оголосять 11 жовтня. 

Щоб подати заявку на конкурс, потрібно ознайомитися з Положенням про конкурс за посиланням, заповнити форму та надіслати у PDF-форматі на електронну скриньку v.vedrovska@mhp.com.ua. У темі листа обов'язково вказати: Конкурс проєктів "PROзростання". 

Лілія Подоляк

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    ЦАХАЛ знайшов тіла 6 ізраїльських заручників на півдні Гази

     • 9561 переглядiв