dlya-nas-ukrayina-usi-25-regioniv-bez-postupok-chi-kompromisiv-zelenskiy

"Для нас Україна - усі 25 регіонів, без поступок чи компромісів" - Зеленський

 • 179066 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Кінець війни для України – це не мир, а перемога. Перемога, у якій Україна повертає всі свої території, включаючи Крим та Донбас. ПРо це у своєму зверненні до Дня Незалежності України заявив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

«Що для нас кінець війни? Раніше ми говорили: мир. Зараз кажемо: перемога. Ми не шукатимемо з терористами порозуміння. Хоча розуміємо російську мову, яку ви прийшли захищати. І вбили тисячі людей, яких прийшли “освобождать”. І ми не сідаємо за стіл переговорів через страх, із пістолетом біля скроні. Для нас найстрашніше залізо – не ракети, літаки, танки, а кайдани. Не окопи, а окови.

Ми не торгуємось своїми землями і своїми людьми. Для нас Україна – це вся Україна. Усі 25 регіонів, без будь-яких поступок чи компромісів. Ми не знаємо цих слів, вони були зруйновані ракетами 24 лютого. Донбас – це Україна. І ми повертатимемо його, хай яким буде цей шлях. Крим – це Україна. І ми його повертатимемо. Хай яким буде цей шлях», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо

Головнокомандувач Збройних cил України Валерій Залужний подякував українським захисникам і захисницям, які воюють за незалежність.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Google присвятив дудл Дню Незалежності України

     • 207037 переглядiв