dinamo-viyshlo-z-vidpustki-gravtsi-proyshli-medobstezhennya

"Динамо" вийшло з відпустки: гравці пройшли медобстеження

 • 15484 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Сьогодні добігла кінця відпустка у гравців першої команди київського "Динамо", які почали проходження медичного обстеження, передає УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

Першими до медичного центру завітали молоді гравці: Євген Смирний, Назарій Русин, Володимир Маханьков, Ахмед Алібеков, Олександр Андрієвський, який повернувся з оренди в "Зорі", та Богдан Михайличенко, який відновлюється після травми, а також більш досвідчені Максим Коваль, Артур Рудько, Владислав Калитвинцев, Віктор Циганков, Віталій Миколенко та Дмитро Хльобас.

Відзначимо, що Богдан Лєднєв пройшов медобстеження вчора разом із молодіжною командою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" оголосило ім'я найкращого футболіста сезону в клубі

Примітно, що завтра медичне обстеження чекає ще на сімох гравців "Динамо". Це Денис Бойко, Георгій Бущан, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Микола Морозюк, Папа Гуйе та Володимир Шепелєв.

Що стосується легіонерів, які у ці дні задіяні у складі своїх національних збірних, то вони разом із капітаном команди Сергієм Сидорчуком пройдуть медобстеження пізніше, безпосередньо перед вильотом на навчально-тренувальний збір до Австрії.

Натомість новачок "Динамо" Че Че після проходження медобстеженння при підписанні контракту – немає необхідності у повторних заходах.

Додамо, що з приводу екс-захисника "Металіста" Гуйе сайт "Динамо" не повідомляє про факт підписання контракту чи перебування гравця в якості перегляду.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    "Динамо" вийшло з відпустки: гравці пройшли медобстеження

     • 15484 переглядiв

    МЗС: формат засідання Комісії Україна-НАТО ще визначається

     • 12723 переглядiв