Так, у вересні один кілограм яловичини коштував 172,04 грн. З початку року яловичина подорожчала на 15%.
Далі у списку — свинина. У вересні один кілограм свинини коштував в середньому 124 грн.
Найдешевше і найпопулярніше м’ясо в Україні — курятина. Зокрема, птиця (тушки курячі) коштують в середньому 71,4 грн за кілограм продукту, філе куряче — 115 грн за кілограм продукту.
До слова
Єдиний в Україні виробник курятини, який пройшов незалежне тестування на відсутність антибіотиків — МХП (Наша Ряба).
В цьому році МХП став першим, хто відправив українську курятину в Лондон.
У той же час у вересні стало відомо, що МХП продав 20 цифрових копій логотипу “Наша Ряба” на найбільшій у світі кріптовалютній біржі Binance. Засоби від аукціону будуть спрямовані на проведення фестивалю My Family Festival.