chorna-pyatnitsya-pokupki-dlya-molodoyi-simyi

Чорна п’ятниця – покупки для молодої сім’ї

 • 428421 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Любителі шопінгу з нетерпінням чекають період з 21 по 28 листопада, адже Чорна п’ятниця 一 час шалених знижок і небувалих розпродажів. Особливу увагу на грандіозні акції слід звернути молодим парам. Це дозволить навіть при невеликому бюджеті зробити чимало корисних покупок, які надзвичайно актуальні для тих, хто облаштовує життя нещодавно створеної сім’ї та має величезну купу потреб, пише УНН.

Які товари купити в Чорну п’ятницю для сім’ї

Питання «Що купити», користуючись знижками 一 індивідуальне для кожного. Складіть список речей, потрібних вам найближчим часом. Моніторте актуальну продукцію, щоб на момент появи святкових знижок встигнути скористатись найвигіднішими пропозиціями. Зверніть увагу на кілька категорій товарів, які доречно придбати, адже економія на них завдяки Чорній п’ятниці може бути дуже суттєвою:

• Техніка для кухні. Холодильні та морозильні камери, духові шафи та мікрохвильові печі, посудомийні машини та плити 一 основні прилади вимагають чималих витрат, тож знижки будуть надзвичайно доречними. Крім того, варта уваги різноманітна дрібна техніка та аксесуари.

• Побутові прилади. Пральні та сушильні машини, пилососи та праски необхідні для комфортного побуту та зовсім не дешеві. Тож розпродажі суттєво спростять придбання цих товарів.

• Кліматична техніка. Обігрівачі, кондиціонери та зволожувачі повітря також варті уваги. Можливі акції на ці товари передбачають можливість зробити при невеликих витратах ще комфортніший мікроклімат у вашому помешканні.

• Електроніка. Сучасні сім’ї не обійдуться без смартфонів, планшетів та ноутбуків, що необхідні як для зв’язку та розваг, так і для роботи.

• Аудіотехніка. Якісна акустика дозволить отримувати ще більше задоволення від прослуховування музики чи перегляду фільмів, а це одна з улюблених частин сімейного дозвілля багатьох.

• Товари для дому. Текстиль, освітлення, аксесуари для ванної кімнати, посуд та багато іншого можна також замовити по акції. Іноді дрібниці надзвичайно важливі для домашнього затишку. Якщо відкладали 一 в Чорну п’ятницю можна придбати їх доступно.

• Іграшки та дитячі товари. Для молодих батьків один з пріоритетів 一 інтереси та комфорт дитини. Часто саме в цій категорії при нагоді робляться замовлення в першу чергу.

Ознайомтесь з актуальними для вас позиціями, визначте важливі характеристики товарів. Це буде корисним, щоб швидко зорієнтуватися в день знижок та придбати саме те, що потрібно за найвигіднішими цінами. Зробити вдалі замовлення допоможе чітке розуміння потреб та планів саме вашої сім'ї. В такому разі придбання товарів буде свідомим, а знижки допоможуть зекономити гроші, не втрачаючи якість.

Правила успішного сімейного шопінгу

Сімейні покупки дещо відрізняються від індивідуальних: придбання у ваш дім потрібно узгоджувати з кожним. Адже це суттєво впливатиме на ваш спільний бюджет і побут. Важливо обговорити заздалегідь, що саме потрібно придбати, для чого, скільки ви можете на це витратити. Спільний шопінг крім підвищення комфорту вашого життя допомагає зблизитись, краще розуміти одне одного та разом планувати майбутнє.

Де вигідно купувати в Чорну п’ятницю

Більшість компаній намагаються не оминути увагою Чорну п’ятницю та організовують в цей день значні знижки. Практично в будь-якій категорії товарів очікуються приємні акції. Ймовірно, пощастить замовити бажане дешевше. Щорічно до грандіозних розпродажів приєднуються і такі торгові гіганти, як Comfy.ua, тож загляньте в каталог, щоб запланувати вигідні покупки.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Чорна п’ятниця – покупки для молодої сім’ї

     • 428421 переглядiв

    Ізраїльські сили вбили дівчинку-підлітка на Західному березі

     • 292224 переглядiв

    Авіація ЗСУ завдала 17 ударів по ворогу – Генштаб

     • 236710 переглядiв

    У Києві відбудеться конференція FinTech Ukraine 2022

     • 394209 переглядiв