cholovik-namagavsya-prorvatis-cherez-kordon-ukrayini-i-rf

Чоловік намагався прорватись через кордон України і РФ

 • 8163 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. У пункті пропуску "Бачівськ" у Сумській області прикордонники запобігли спробі незаконного перетину українсько-російського кордону. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передає УНН.

"Близько 17-ї години в пункт пропуску прибув автомобіль марки "ВАЗ". На ньому прямував громадянин України 1972 року народження, житель Сумщини. Після проходження прикордонного контролю автівка була направлена прикордонниками в зону митного контролю. В ході оформлення співробітниками ДФС транспортного засобу водій раптово здійснив маневр та, набираючи швидкість, намагався покинути пункт пропуску. Прикордонники відреагували миттєво та за допомогою засобів примусової зупинки авто було зупинено й блоковано", - йдеться в повідомленні.

На порушника складено протоколи про адміністративне правопорушення за статтями 202 (Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду) та 185-10 (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПСУ або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону) КУпАП.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що за 11 місяців поточного року прикордонники вилучили 870 одиниць зброї

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловік намагався прорватись через кордон України і РФ

     • 8163 переглядiв

    Сьогоднішня ніч у Києві стала найтеплішою з 1881 року

     • 32117 переглядiв

    Китай заявив про наміри обмежити населення Шанхаю

     • 11613 переглядiв

    ЄС прагне обмежити поставки пальмової олії

     • 11546 переглядiв