cherkaskiy-aktivist-rozpoviv-pro-pogrozi-z-boku-nardepa-yatsenka

Черкаський активіст розповів про погрози з боку нардепа Яценка

 • 257525 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Голова Руху національного розвитку "Єдина Сила" Володимир Нетребенко заявив, що нардеп Антон Яценко погрожує йому кримінальними справами. Про це він розповів у коментарі УНН.

Цитата

“Погрожує тим, що відправить мене до армії, буцімто я "уклоніст" якийсь. І треба перевірити мене на шахрайство, бо я, нібито, збирав кошти на набір для розмінування. Мовляв, він доведе ту справу і посадить мене, бо я, нібито, шахрай, який з людей збирає гроші і присвоює їх собі. Далі він сказав, що я погрожував нардепу, і він звернеться до правоохоронних органів, щоб мене притягнули до кримінальної відповідальності. Тільки я не знаю, де я погрожував нардепу. Якщо я кажу, що він колаборант, то я не знаю, де я там погрожую”, - зазначив Нетребенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронців просять розслідувати можливі зв’язки нардепа Яценка з колаборантами

Нагадаємо

Володимир Нетребенко раніше подавав заяву до НАБУ та САП проти Антона Яценка стосовно корупційних схем, до яких може бути причетний нардеп. 

Зазначимо, що сам Яценко вже не вперше намагається боротися з опонентами, ініціюючи проти них кримінальні справи. Раніше він ініціював низку справ проти голови Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця.

Зазначимо, що Табурець своєю чергою подав позов проти Яценка про захист честі і гідності. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Швейцарія зупиняє обмін податковою інформацією з рф

     • 120142 переглядiв