chergova-brekhnya-okupanti-stvorili-feykovi-storinki-ukrayinskikh-goliv-ova-v-sotsmerezhakh

Чергова брехня: окупанти створили фейкові сторінки українських голів ОВА в соцмережах

 • 708563 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Окупанти створили в соцмережах фейкові сторінки голів українських військових адміністрацій. Про це пише УНН з посиланням на заяви очільників ОВА.

Деталі

Зокрема, у Facebook можна натрапити на фейкову сторінку голови Івано-Франківської обласної віськової адміністрації Світлани Онищук.

"Шахраї створили фейкову сторінку із моїм ім’ям у facebook‼️ Прошу не поширювати звідти жодної інформації та не реагувати на будь-які повідомлення, які могли вам надійти у приват", - написала Онищук.

Крім того, в соцмережі можна зустріти й підробну сторінку голови Львівської ОВА Максима Козицького.

"Увага! Зловмисники створили у фейсбуці фейкову сторінку нібито від мого імені. Офіційно повідомляю, що у мене є тільки дві сторінки у цій соцмережі", - зазначив він.

Також, фейкова сторінка є й у очільника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка.

"Сьогодні завдяки користувачам фейсбуку дізнався, що зловмисники створили фейкову сторінку нібито від мого імені. Ймовірно це працює наш ворог для вкиду недостовірної інформації", - підкреслив Погуляйко.

Згодом стало відомо, що фейкова сторінка на Facebook з'явилась і в голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"рашистські гниди не сплять. Сьогодні були створені фейкові сторінки ряду очільників ОВА! путіністи хочуть посіяти паніку серед українців. Не вийде! Ми добре знайомі з інформаційною гігієною", - наголосив він.

Нагадаємо

У Центрі стратегічних комунікацій повідомляли, що росіяни, видавши себе за українське медіа, вигадали новину, де союзники України нібито заявляють, що Київ уже програв, бо "втратив Бахмут".

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Грета Тунберг: росія має відповісти за екоцид в Україні

     • 303653 переглядiв

    В ОП закликають не ігнорувати тривогу

     • 296696 переглядiв