cherez-speku-v-kyievi-zaboronyly-prodazh-na-yarmarkakh-produktiv-shcho-shvydko-psuiutsia

Через спеку в Києві заборонили продаж на ярмарках продуктів, що швидко псуються

 • 27511 переглядiв

Через літню спеку у столиці, на сільськогосподарських і сезонних ярмарках тимчасово заборонено продаж продуктів, що швидко псуються. Про це заявили у КМДА, передає УНН.

Деталі

У відомстві розповіли, що протягом 3 до 7 липня, в Києві триватимуть продуктові сільськогосподарські ярмарки.

У зв’язку зі зростанням середньодобової температури повітря відсьогодні на них тимчасово припинено реалізацію продуктів харчування, що швидко псуються, а саме: свіжого м’яса, м’ясопродуктів, ковбасних виробів, живої та свіжомороженої риби, морепродуктів, молока, молочної продукції, яєць птиці, кондитерських виробів із кремом тощо. 

- резюмували в КМДА. 

У відомстві додають, що персональну відповідальність за реалізацію такої продукції на ярмарках, що може спровокувати спалахи кишкових захворювань, покладено на голів районних в місті Києві державних адміністрацій та керівників комунальних підприємств – організаторів ярмарків.

Організатори закликають відвідувачів дбати про власну безпеку та слідувати в укриття під час оголошення повітряної тривоги.

Ознайомитись з переліком локацій, де проводяться продуктові сільськогосподарські ярмарки можна за посиланням.

Нагадаємо

Станом на 2 липня, через спеку у Києві фіксують підвищений рівень діоксиду сірки, оксиду вуглецю та формальдегіду в повітрі. 

Популярні

Новини по темі

Атака рф на Дніпро: кількість постраждалих зросла до 39

 • 102703 переглядiв