cherez-smertelnu-dtp-na-zhitomirschini-vidkrili-provadzhennya

Через смертельну ДТП на Житомирщині відкрили провадження

 • 10186 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Правоохоронці розпочали розслідування ДТП на трасі Київ-Чоп, внаслідок якої загинули 10 людей. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Житомирської області, передає УНН.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області розпочато досудове розслідування за фактом зіткнення маршрутного автобуса та вантажного автомобіля поблизу с. Глибочиця Житомирського району. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області", - йдеться в повідомленні відомства.

Нагадаємо, сьогодні близько 10:40 на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиця Житомирської області, сталося зіткнення маршрутки, яка рухалася у напрямку Житомира, та вантажної автомашини із напівпричепом.

У результаті 9 пасажирів автобуса та водій загинули, ще 10 потерпілих доставлені до медичних закладів області, зокрема, Житомирської обласної лікарні, обласної дитячої лікарні, міської лікарні №1 та Житомирської районної лікарні для надання невідкладної медичної допомоги.

Розслідування автокатастрофи перебуває на контролі керівництва прокуратури Житомирщини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Через смертельну ДТП на Житомирщині відкрили провадження

     • 10186 переглядiв

    У Канаді лось спровокував затор у кілька кілометрів

     • 61718 переглядiв

    За тиждень долар у обмінниках подорожчав майже на 1%

     • 10058 переглядiв

    Невідомий напав з ножем на пасажирів автобуса в Німеччині

     • 8318 переглядiв

    Нетверезий водій Mercedes під Києвом врізався у маршрутку

     • 9878 переглядiв