cherez-nichnu-ataku-rf-na-odesu-pid-zavalami-mozhut-buti-lyudi-v-ova-pokazali-naslidki-udaru

Через нічну атаку рф на Одесу під завалами можуть бути люди: в ОВА показали наслідки удару

 • 1007685 переглядiв

Деталі

"Ворог вдруге за тиждень атакував Одесу. Вночі, підступно та жорстко. З акваторії Чорного моря країна-агресор випустила чотири крилаті ракети «Калібр». Наші Сили протиповітряної оборони збили три, але маємо і влучання. На жаль, загинули троє людей, 13 поранені", - повідомили в ОВА.

Як повідомляється, внаслідок атаки пошкоджені житловий комплекс, навчальний заклад, бізнес-центр, кафе та крамниці в середмісті.

"Через це шестеро людей отримали поранення. Це два охоронці і жителі сусіднього будинку", - вказали в ОВА.

"Одну з ракет російські бойовики націлили на складське приміщення продуктами харчування однієї з торговельних мереж. Троє співробітників складу загинули, семеро отримали поранення. Триває розбір завалів. Під ними можуть бути люди", - повідомили в ОВА.

Як зазначається, зруйновано 1000 кв. м, 400 кв. м були охоплені вогнем, пожежу ліквідували.

На місці працюють всі відповідні служби. Наслідки цієї цинічної атаки уточнюються. Через роботу слідчих груп тимчасово перекрито частину руху транспорту проспектом Шевченка - від проспекту Гагаріна до вулиці Пироговської.

Цитата

«Ворог вчергове випробовує Одесу. Російські терористи застосовують свою зброю проти цивільних людей. Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих та бажаю скорішого одужання всім постраждалим», - заявив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Нагадаємо

У ніч на 14 червня 2023 року російські окупанти завдали ракетного удару по військових та інфраструктурних об’єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також ударними дронами-камікадзе.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни поранили ще трьох жителів на Донеччині

     • 584085 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 217 тисяч

     • 1127638 переглядiв

    Кубок Європи зі скелелазіння: українці здобули дві медалі

     • 1252442 переглядiв