ukenru
cherez-brak-kisnyu-u-likarni-yordaniyi-pomerli-6-khvorikh-na-koronavirus-patsiyentiv-ministr-podav-u-vidstavku

Через брак кисню у лікарні Йорданії померли 6 хворих на коронавірус: міністр подав у відставку

 • 17701 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. В одній з лікарень міста Ас-Сальт у Йорданії шестеро пацієнтів з COVID-19 померли через збій подачі кисню. Через це міністр охорони здоров’я Йорданії Натір Обейдат подав у відставку, пише УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

Як повідомили, через нестачу кисню, яка тривала близько години, у лікарні померли шестеро людей, які лікувалися від коронавірусу.

Поки незрозуміло, чому виникла нестача кисню, і триває розслідування. Раніше міністр охорони здоров’я Натір Обейдат заявив, що відчуває “моральну відповідальність” за те, що сталося.

Прем’єр-міністр Бішер аль-Хасавне попросив міністра охорони здоров’я Натіра Обейдата подати у відставку через інцидент.

Додатково

На сьогоднішній день країна повідомила про понад 460 000 випадків зараження на Covid-19 та 5 224 смертей, пов'язаних з коронавірусом, з моменту початку пандемії.

Йорданія посилила заходи щодо зменшення розповсюдження вірусу в останні тижні. Обмеження включають комендантську годину на ніч у вихідні дні, яка перешкоджає молитвам у мечетях та месах у церквах.

Нагадаємо

Внаслідок пожежі, яка сталася 27 лютого у міській клінічній лікарні №1 міста Чернівці загинули двоє людей, які лікувалися від коронавірусу.

Українські Національні Новини

Новини Світу