ukenru
cherez-aviaudar-u-siriyi-zaginulo-schonaymenshe-57-osib

Через авіаудар у Сирії загинуло щонайменше 57 осіб

 • 12388 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада УНН. Сирійські урядові війська та їхні російські союзники завдали авіаударів по територіях, контрольованих бойовиками "Ісламської держави" та повстанцями. Унаслідок урядових атак загинуло 57 осіб, серед яких 19 дітей, передає УНН з посиланням на DW.

Війська сирійського президента Башара Асада разом з російськими союзниками атакували сирійські території, що зараз перебувають під контролем терористичного угрупування "Ісламська держава" та повстанців. 

"Військові літаки (імовірно, російські) здійснили авіанальоти на населений пункт Аль-Шафа, на сході провінції Дейр-ез-Зор, унаслідок чого загинуло 34 людини, серед яких 15 дітей. Нагадаємо, що цього місяця урядові війська разом із союзними угрупуваннями поновили контроль над ключовим містом Абу-Камаль у багатій на нафту провінції Дейр-ез-Зор," - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Сирії продовжуються обстріли передмістя Дамаска військами Асада

У той самий час, 26 листопада, урядові війська Асада здійснили також атаку на території, контрольовані сирійськими повстанцями неподалік столиці Дамаска. Внаслідок цієї атаки загинуло 23 особи, зокрема четверо дітей.

Українські Національні Новини

Новини Світу