ukenru
budanov-rozpoviv-koly-i-de-rosiia-aktyvizuie-nastup

Буданов розповів, коли і де росія активізує наступ

 • 32404 переглядiв

Україна очікує, що росія активізує свій наступ наприкінці весни і на початку літа, особливо на Донбасі, просуваючись у напрямку Часового Яру і Покровська, заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Україна очікує активізації наступальних дій росії наприкінці весни та на початку літа. Особливо у районі Донбасу. На цьому наголосив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю ARD, передає УНН з посиланням на Tagesschau.

Ми очікуємо активізації наступальних дій росії наприкінці весни та на початку літа. Особливо в районі Донбасу. Вони просунуться трохи у бік Часового Яру. Вони рушать у бік міста Покровська, у стратегічному напрямку Покровська,

- сказав Буданов.

Деталі

Він не очікує якихось серйозних змін на фронті до початку російського наступу.

Ситуація досить складна, але вона знаходиться під контролем,

- заявив Буданов.

Попри оцінки різних військових експертів, Буданов також вважає за можливий український наступ цього року.

Доповнення

У статті Financial Times у січні 2024 року повідомлялося, що окупаційні війська росії можуть розпочати новий повномасштабний наступ на Україну влітку 2024 року.

Наприкінці березня Зеленський заявляв, що Україні вдалося стримати настання росіян і стабілізувати ситуацію, але відобразити ще один наступ ми не в змозі.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що росія готує на 1 червня мобілізацію 300 тис. військових.