britanski-supermarketi-ogolosili-boykot-fermeram-yaki-muchat-sviney

Британські супермаркети оголосили бойкот фермерам, які "мучать" свиней

 • 21173 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Британські супермаркети відмовилися співпрацювати з фермерами, які знущаються над тваринами. Про це пише The Independent, передає УНН.

Йдеться про такі супермаркети: "Morrisons", "Tesco", "Asda" і "Sainsbury's". Торгові точки вирішили припинити купувати свинину у фермерів, які утримують свиней в аномальних умовах і піддають тварин нескінченним тортурам.

Так, наприклад, було зафіксовано, як фермери "Willerby "Wold Piggeries" жорстоко поводяться зі свинями та іншими тваринами, вбивають свиней в свідомості. На інших британських фермах свині живуть серед екскрементів і їдять їжу, забруднену фекаліями.

"Кадри, які ми побачили, жахливі і ганебні. Ми проводимо термінове розслідування і негайно припинимо діяльність Willerby "Wold Piggeries" як постачальника", - коментує представник "Morrisons".

До теми

Зоозахисники закликають людей відмовитися від свинини і дати тваринам шанс прожити інше життя.

"Що ми знаємо про свиней? Ці тварини є соціальними, вони вміють дружити і намагаються триматися поруч з "близькими по духу". Після кішки і собаки свині є найпоряднішими домашнім тваринам. Також свині люблять купатися і з великим задоволенням плавають", - відзначають представники зоозахисної оргнанізаціі "Відкриті клітки".

Додамо, що свинина чинить негативний вплив на здоров'я людини. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, свинина, як і інше червоне м'ясо, провокує розвиток раку.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Естонії обрали нового президента

     • 20648 переглядiв

    У серпні інфляція єврозони сягнула 10-річного максимуму

     • 19415 переглядiв

    Instagram проситиме користувачів вказати дату свого народження

     • 17574 переглядiв

    Стало відомо ім'я бійця, який загинув на Донбасі минулої доби

     • 15839 переглядiв