bmw-vidklykaie-136-mln-avtomobiliv-u-kytai-cherez-problemy-z-podushkamy-bezpeky

BMW відкликає 1,36 млн автомобілів у Китаї через проблеми з подушками безпеки

 • 20477 переглядiв

BMW відкликає 1,36 млн автомобілів у Китаї через потенційні проблеми з подушками безпеки Takata. Відкликання стосується моделей 2003-2017 років, включаючи 598 тис. вироблених у Китаї та 759 тис. імпортованих авто.

BMW разом із китайським партнером оголосила про відкликання 1,36 мільйона автомобілів, що були вироблені та імпортовані до Китаю через потенційні проблеми з подушками безпеки Takata. Про це повідомляє Державної адміністрації Китаю з регулювання ринку, передає УНН.

Деталі

Ознаки дефекту стосуються моделей, виготовлених в період з 2003 по 2017 роки. Відкликанню підлягають 598 тисяч автомобілів, вироблених на спільному підприємстві BMW Brilliance Automotive в Китаї, а також 759 тисяч імпортованих автомобілів.

Зазначається, що проблема полягає у можливих дефектах подушок безпеки, які були встановлені на кермо після доопрацювання власниками. Як повідомляє Reuters, BMW пообіцяла безкоштовно замінити несправні подушки безпеки водія, щоб усунути потенційні ризики.

Нагадаємо

У лютому повідомлялось, що Mercedes-Benz, що відкликає 250 000 автомобілів по всьому світу, починаючи з 2023 модельного року, включаючи моделі AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class і SL, для заміни певних деталей через потенційні проблеми із запобіжниками, які можуть спричинити відмову двигуна та пожежу.

Популярні

Новини по темі

Військові США знищили морський дрон єменських хуситів

 • 19833 переглядiв