bilshist-navchalnykh-zakladiv-v-ukraini-maiut-hotovi-ukryttia-na-90percent-99percent

Більшість навчальних закладів в Україні мають готові укриття на 90% - 99%

 • 16898 переглядiв

Переважна більшість частини України забезпечена укриттями в закладаї освіти на близько 90% - 99%. Прифронтові регіони забезпечені на 70%, зокрема Чернігівська, Сумська та Одеська області мають проблеми з укриттями.

Переважна більшість частини України забезпечена укриттями у навчальних закладах на приблизно  90% - 99%. А рівень готовності укриттів прифронтових регіонів залишається нижчим і становить близько 70%. Про це повідомила начальниця відділу представництва інтересів держави у сфері охорони дитинства Офісу Генпрокурора Дженет Атаєва ефірі телемарафону, передає УНН.

У вересні 2023 року, укриттями було забезпечено 69% навчальних закладів, що забезпечувало навчання 57% учнів. Наразі ситуація значно покращилась. Переважна більшість частини України забезпечена укриттями близько 90% - 99%

- каже Атаєва

За її словами, дещо гірша ситуація у прифронтових регіонах.

"На сьогодні мають низку проблем з укриттями Чернігівська, Сумська та Одеська області, рівень готовності укриттів становить 70%", - додає Атаєва. 

Нагадаємо

Міністр освіти повідомив, що 10553 школи використовують власні або сусідні укриття. На будівництво укриттів у школах виділено 7,5 млрд грн, пріоритет надано прифронтовим територіям.

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі