ukenru
avdiyivka-znovu-bez-elektropostachannya-cherez-obstrili

Авдіївка знову без електропостачання через обстріли

 • 10014 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Станом на 7 годину 15 березня централізоване електропостачання відсутнє, передає УНН з посиланням на прес-службу ДСНС Донецької області.

"Станом на 7 годину 15 березня централізоване електропостачання відсутнє. Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Створено запас води в міському резервуарі обє'мом 4 тис м.куб.", - йдеться в повідомленні ДСНС.

У відомстві зазначили, що об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення забезпечуються електроенергією від 7 генераторів ДСНС.

До аварійно-відновлювальних робіт від ДСНС залучено 24 чоловік та 8 одиниць техніки. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС.

В ДСНС нагадали, що 14 березня в результаті бойових дій, сталося пошкодження високовольтної ліній електропередач 110 кВ, внаслідок чого припинено електропостачання до міста Авдіївка (близько 22 тис. населення), а також до Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

Як повідомляв УНН, бойовики за добу 106 разів обстріляли сили АТО.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП