ataka-rf-sprychynyla-znestrumlennia-na-zhytomyrshchyni-ta-kyivshchyni-hrafikiv-vidkliuchen-bude-menshe-v-okremi-hodyny-ukrenerho

Атака рф спричинила знеструмлення на Житомирщині та Київщині, графіків відключень буде менше в окремі години - Укренерго

 • 39058 переглядiв

Внаслідок нічної атаки російських БПЛА знеструмлено понад 68 тисяч споживачів. Графіки відключень електроенергії скоротили, але обмеження застосовуються протягом доби в різних регіонах України.

Через нічну ворожу атаку дронами є знеструмлення на Житомирщині та Київщині. На Одещині через грозу знеструмлені три населені пункти. Кількість графіків відключення електроенергії скоротили в окремі години протягом доби. Про це повідомили у п'ятницю у НЕК "Укренерго", пише УНН.

Наслідки атаки ворога

"Уночі російські БПЛА атакували енергооб’єкти "Укренерго" в Житомирській та Чернігівській областях. Через пошкодження обладнання знеструмлювалось понад 68 тисяч споживачів в окремих районах Житомирської та Київської областей. На ранок без світла залишались близько 30 тисяч споживачів на Житомирщині та Київщині. Триває процес відновлення енергопостачання", - повідомили в Укренерго.

Споживання

Сьогодні, 26 липня, заходи обмеження застосовуються з сьомої години ранку і триватимуть до кінця доби.

"З 7:00 до13:00, з 18:00 до 20:00 і з 23:00 до 24:00 буде застосовуватись одна черга відключень. З 13:00 до 18:00 і з 20:00 до 23:00 – дві черги", - вказали у компанії.

Знеструмлення

Через негоду на ранок знеструмлені 3 населені пункти в Одеській області.

Через бойові дії та з інших причин повністю та частково знеструмлений 571 населений пункт. 

Через бойові дії: є знеструмлення у Житомирській, Харківській, Київській, Донецькій, Херсонській, Миколаївській областях.

Популярні

Новини по темі