ukenru
ataka-rf-na-kryvyi-rih-kilkist-postrazhdalykh-zrosla-do-38-shche-chotyrokh-liudei-vdalosia-vriatuvaty

Атака рф на Кривий Ріг: кількість постраждалих зросла до 38, ще чотирьох людей вдалося врятувати

 • 42122 переглядiв

Внаслідок російського ракетного обстрілу Кривого Рогу кількість жертв зросла до 38, в тому числі дітей, 4 людей вдалося врятувати, пошуково-рятувальні роботи тривають, а прокуратура розпочала розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

У результаті російського удару по Кривому Рогу кількість постраждалих зросло до 38, серед них діти. Ці цифри не остаточні, адже тривають пошуково-рятувальні роботи. Офіс генерального прокурора розпочав розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, передає УНН.

Деталі

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). 

- йдеться в повідомленні.

В прокуратурі зазначають, що ввечері 12 березня військові рф нанесли ракетний удар по Кривому Рогу, внаслідок чого пошкоджень зазнали дві багатоповерхівки.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що внаслідок удару загинуло троє людей та ще 38 отримали поранення.

Є постраждалі діти. Однак ці цифри не остаточні, адже тривають пошуково-рятувальні роботи. ДСНС, поліцейські, небайдужі мешканці рятують заблокованих людей із квартир та продовжують пошуки тих, хто може бути під завалами. 4 осіб вже вдалося врятувати. 

- повідомив Клименко.

Нагадаємо

У Кривому Розі пролунав вибух. Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, внаслідок ворожої атаки сталася пожежа у багатоповерхівці.