ukenru
ataka-rf-na-dnipropetrovshchynu-cherez-ulamky-ye-poshkodzhennia-u-dnipri-prokuratura-pokazala-naslidky

Атака рф на Дніпропетровщину: через уламки є пошкодження у Дніпрі, прокуратура показала наслідки

 • 51556 переглядiв

Російський ракетний обстріл пошкодив багатоповерхівки та об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській області.

У Дніпрі внаслідок масованої ракетної атаки російських військ є пошкодження багатоповерхівок через уламки, в області пошкоджено обʼєкти енергетичної інфраструктури, повідомили у п'ятницю в Офісі Генпрокурора, показавши наслідки ворожого удару, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, вранці 22 березня 2024 року російські окупаційні війська здійснили масований обстріл Дніпропетровщини.

"Внаслідок ворожої атаки пошкоджено енергетичні об'єкти у Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах. Від вибухової хвилі побиті вікна в будинках. У Дніпрі внаслідок падіння ворожих уламків пошкоджено фасади багатоповерхових будинків та вибиті вікна", - повідомили у прокуратурі.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

На Дніпропетровщині внаслідок атаки рф пошкоджені енергетичні об'єкти: є перебої зі світлом та водою 22.03.24, 08:37 • [views_0]