ukenru
artur-palatniy-legalizatsiya-gralnogo-biznesu-tse-odnoznachno-plyus-dlya-rozvitku-ekonomiki-ta-turistichnoyi-infrastrukturi-v-ukrayini

Артур Палатний: легалізація грального бізнесу - це однозначно плюс для розвитку економіки та туристичної інфраструктури в Україні

 • 25824 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Сьогодні Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект № 2285-д про легалізацію грального бізнесу в Україні. "За" проголосувало 260 депутатів. Це, в свою чергу, може дати сильний поштовх до розвитку економіки та створення якісної туристичної інфраструктури. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Артур Палатний, народний депутат України VII-VIII скликань, який раніше очолював Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму в ВР, коментуючи прийнятий законопроект, передає УНН.

"Сьогоднішнє голосування за законопроект про легалізацію грального бізнесу - це однозначно позитив. Як для економіки, так і для розвитку туристичної інфраструктури. Я говорю саме про інфраструктуру, адже там, де правильний і законний такий бізнес, там будуються хороші готелі, дороги, адже сам бізнес в цьому зацікавлений. Добре, що президент Зеленський все-таки наполіг і виконує свою обіцянку, яку він давав щодо легалізації грального бізнесу, коли йшов на вибори", - зазначив він.

При цьому Палатний додав, що це тільки перше читання законопроекту, і для якісної дії закону в цілому потрібен обов'язковий і чіткий моніторинг з боку держави. "Потрібно обов'язково зберегти розділ про наповнення фонду на освіту, медицину і спорт. Це принципово важливий момент, який ми озвучували ще в попередньому скликанні Ради, коли я був головою комітету. Наша основна вимога, щоб ліцензійні внески від грального бізнесу йшли саме на ці соціальні сфери і наповнення їх бюджетів. А сам гральний бізнес повинен бути, в першу чергу, соціально орієнтованим. Йти на соціальні потреби людей", - наголосив екснардеп.

Українські Національні Новини

Політика